Montmartre in Breda 15 juni

Kunstenaars tekenen en schilderen passanten op straat, modellen flaneren in de couture creaties van L’Ago B, er is een lekker hapje en een drankje. Kortom, een heerlijk uitstapje naar Parijs in de Bredase binnenstad en wel omdat couture-zaak L’Ago B 10 jaar bestaat *. Het is op 15 juni van 13-17 uur, Veemarktstraat 33, Breda.

Wil je zelf eens een dagje portret tekenen in Breda en de kneepjes van het vak leren?  Laat het me weten, want ik organiseer workshops. Ook leuk om samen te doen met vrienden en familie, voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. De workshop van vorige week was inspannend voor de deelnemers maar vooral ook ontspannend en gezellig!

Poster Montmartre     portretworkshop Breda


* Het is dit jaar alweer 10 jaar geleden dat we de deur van L’Ago B openden, wat is de tijd voorbij gevlogen. Er zijn al vele stijlen en evenementen de revue gepasseert sinds mei 2004! Zo begonnen we met de kracht van de eenvoud, prachtige ton-sur-ton creaties in zijde die de etalages versierden. Later kwam de serie Extravangance, met als thema ‘Het Leven is een Spel’, als antwoord op veranderingen in de markt in nieuwe economische tijden. Dit vertaalde zich in een patchwork, met een schaakbord in stof. Meer recent is daar dan ook de collectie Style & Go bijgekomen, waarmee we een geheel nieuwe manier van werken hebben toegevoegd. De laatste serie Style & Go ‘Bride’ vertaalt de laatste bruidstrends van dit moment, Vintage, Rustic, Hippie, Gypsy, Bohemien en Beach. Kortom, vele stromingen en stijlen van creativiteit en inspiratie, die nu samenkomen in de laatste Bruidsdesign Collectie, Toekomst & Beweging. Hiervan staat ons paradepaardje in de etalage, 
een lust voor het oog voor wie het nog niet gezien heeft!
Olga Buise en Hanneke Peters van L’Ago B
Dit artikel is geplaatst in Portretten, Tekeningen. Bookmark hier de permalink.