Expo Het Kunstenaarsboek, Hilversum

1 t/m 25 oktober in de GSA-galerie, Langestraat 52, Hilversum. Officiële opening op za. 10 oktober om 16 uur met een korte performance door mijn alter ego Betty Orange.

Liesbeth Verhoeven -opruim stofzuiger -klein   expo GSA okt 2015

Een expositie met kunstenaarsboeken in de breedste zin van het woord. Van mij zijn voor het eerst opruimtekeningen te zien, waar ik sinds 3 jaar aan werk. Ik teken de spullen die ik weg doe. Soms zijn het alledaagse dingen, zoals een kapot peertje, soms is het iets dierbaars, zoals een fijne spijkerbroek, die nu toch echt tot de draad versleten is. Al tekenend kan ik er makkelijker afstand van doen. De herinneringen eraan koester ik in boekjesvorm. Inmiddels heb ik 4 boekjes vol.

 

 

Dit artikel is geplaatst in Algemeen, Tekeningen. Bookmark hier de permalink.