Glaspanelen


Zwart geïnkte platen met tekeningen erin gekrast
De glasplaten maak ik eerst zwart met olieverf en na droging kras ik er tekeningen in. De tekeningen verbeelden wat ik meemaak, zie en lees en mijn gedachten daarbij… Haast een dagboek. Waar getekend is, kun je weer door het glas heen kijken. Hier en daar gebruik ik kleurfilters of glasverf. Het heeft iets weg van glas-in-lood ramen.

Wil je jouw verhalen en gedachten verbeeld zien in een glaspaneel? Ik maak ook panelen in opdracht. Kleine panelen worden geleverd met een elegant houdertje, grotere panelen worden op een lichtbak gemonteerd of kunnen als echte ramen verwerkt worden.

 

 

 

 

Richtprijzen

Vanaf maat Alleen paneel Met lichtbak
Klein paneel incl. houder 29 x 29 cm € 215,-
Middelgroot paneel 75 x 35 cm € 850,- € 1.250,-
Groot paneel 75 x 90 cm € 1.650,- € 2.250,-

 

KLEINE PANELEN (29 x 29 cm)

 

 

 

 

 

 

 

 

GROTE PANELEN (vanaf 75 x 90 cm)

In september 2012 had ik een werkperiode in Tubbergen (Twente) in het kader van de expositie Glasrijk aldaar. Met een kas in het bos als basis heb ik een installatie gemaakt over de spanning tussen binnen- en buitenruimte.  In de tekeningen wordt die spanning bijna tastbaar, bijv. een boom in een flat, een bank hangend aan een huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De panelen, die samen de installatie vormen, zijn los te koop.  Desgewenst kan een paneel op maat gesneden worden (tot bijv. 75  x 100 cm).